Κλασσικά Προϊόντα

Παράγουμε και διανέμουμε μια πλήρη σειρά τυπικών και ειδικών ξιδιών.

vinegar colorless

Άχρωμο ξίδι από σταφύλια

Καθαρότητα και Διαφάνεια: Το άχρωμο ξίδι ξεχωρίζει για την απόλυτη διαφάνεια και την άριστη καθαρότητά του. Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά ιδανικό για περιπτώσεις όπου η εμφάνιση του φαγητού ή του ροφήματος πρέπει να παραμείνει απόλυτα διάφανη και άχρωμη.Το άχρωμο ξίδι έχει ένα ελαφρύ άρωμα και γεύση, που δεν επικρατεί ή δεσπόζει σε άλλες γεύσεις.

*Υπηρεσίες εμφιάλωσης με Ιδιωτική Ετικέτα

Λευκό ξίδι από σταφύλια

Παράγεται από ποιοτικά σταφύλια. Απολαυστικά διαφορετική γευστική νότα διακρίνεται από τον ελαφρύ, δροσερό και φρουτώδη χαρακτήρα του.  Λευκό έως ανοιχτό κίτρινο διάφανο χρώμα.

*Υπηρεσίες εμφιάλωσης με Ιδιωτική Ετικέτα

vinegar white
vinegar red

Κόκκινο ξίδι από σταφύλια

Τριαντάφυλλο έως βαθύ κόκκινο χρώμα με πλούσια, στιβαρή γεύση ξίδι. Παράγεται με οξική ζύμωση. Eίναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το χρώμα του κόκκινου ξιδιού από σταφύλια προέρχεται από τα φυσικά χρωστικά των κόκκινων σταφυλιών, και η γεύση του μπορεί να είναι ελαφρώς γλυκιά και φρουτώδης σε σύγκριση με άλλα είδη ξιδιού.

*Υπηρεσίες εμφιάλωσης με Ιδιωτική Ετικέτα

Βαλσάμικο ξίδι

Πλούσιο καφέ χρώμα, Αποτελέσματα από την ανάμειξη με συμπυκνωμένου  χυμού –σταφυλιών.

Προέλευση και Ιστορία: Το βαλσάμικο ξίδι προέρχεται από την Ιταλία, ειδικότερα από την περιοχή της Μοντένα, όπου οι τοπικές παραδόσεις το έχουν παράγει για αιώνες. Η διαδικασία παραγωγής του συχνά συμπεριλαμβάνει το ώριμο σταφύλι χυμό, ξίδι, και μεγάλη περίοδο ωρίμανσης σε ξύλινα βαρέλια, που προσθέτει πλούσιες γευστικές νότες.

*Υπηρεσίες εμφιάλωσης με Ιδιωτική Ετικέτα

Γεύση και Χρήσεις: Το βαλσάμικο ξίδι έχει έναν γλυκό, πλούσιο και συμπληρωματικό χαρακτήρα. Το άρωμά του μπορεί να περιγραφεί ως καραμελωμένο, με νότες από φρούτα και ξύλο. Χρησιμοποιείται συχνά ως συστατικό σε σάλτσες, σαλάτες, γλασσαρίσματα κρεάτων, στην παρασκευή αρτοσκευασμάτων και ακόμα και στην παρασκευή γλυκών.

vinegar balsamic

Χρήσεις στην Κουζίνα:

Το  ξίδι από σταφύλια γενικότερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική για να δώσει γεύση σε διάφορα φαγητά, όπως σάλτσες, μαρινάδες, σαλάτες και πολλά άλλα. Επίσης, χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή διάφορων ειδών ντρέσινγκ και σάλτσας για σαλάτες και άλλων μαγειρικών σκευασμάτων όπως το τουρσί.

Επίσης το ξίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τομέα της καθαριότητας και της συντήρησης του σπιτιού σε διάφορους τρόπους λόγω των ιδιοτήτων του.

Το ξίδι είναι ένα πολύ χρήσιμο συστατικό στη μαγειρική και χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές για να προσθέσει γεύση, οξύτητα και ιδιαίτερο χαρακτήρα.